Invitatie de nunta in forma de ziar, gazeta - Cod X56 stiri

Invitatii de nunta cu personalizare gratuita!

AR Cards
Model: COD X56 stiri
Pret: 3,80 RON TVA inclus
Comanda cele mai frumoase invitatii de nunta la nr. de tel: 0770 921323
Email: office@invitatie-nunta.ro
WEB: www.invitatie-nunta.ro

Y.Messenger
: Asistenta prin yahoo messenger
Modelul anterior de invitatii de nunta   Modelul urmator de invitatii de nunta
 
Poze invitatii de nunta

Imagini alternative: Invitatii de nunta

 
Invitatii de nunta
Invitatii de nunta
Invitatii de nunta

Pret: 3,80 RON

Descriere invitatie de nunta COD - x56

 • Personalizarea este gratuita; asamblarea este gratuita;
 • Preturile includ TVA;
 • Livrarea de invitatii nunta se poate face in toata tara prin posta romana / curier sau se pot ridica personal de la sediul AR-Cards (DELDATO SRL)
 • Oferit prin Catalog AR-Cards, invitatii de nunta;

  DIMENSIUNI: invitatia - 16 x 10,5 cm; buzunarul - 5,5 x 10,7 cm

  Daca sunteti un cuplu care doriti sa fiti unici si sa iesiti din clasicul tipar, atunci acest model de invitatii nunta este exact ceea ce ati cautat. Realizata dintr-un carton gros, si tiparita la cele mai inalte standarde de calitate, acest model de invitatie va aduce cu siguranta zambetul, aprecierea si buna dspozitie pe fetele invitatilor vostrii. Va uimi prin unicitatea ei si pentru faptul ca puteti fi siguri ca nimeni din cercul vostru de prieteni nu a mai avut ceva asemanator. Textul propriuzis al invitatiei va fi trecut in partea de jos. Va sugeram sa cautati, s-au de ce nu, sa concepeti un text care sa se integreze bine in aceasta tematica. Putem personaliza invitatia si cu fotografia voastra. Putem edita poza pentru voi astfel incat sa para ca si cum ar fi fost facuta din creion. Pentru acest lucru va rugam sa ne furnizati o fotografie de o calitate cat se poate de buna. Buzunarul invitatiei este inedit. Este creeat special pentru acest model si este din acelasi carton gros. Pentru o perioada limitata de timp, toate operatiunile de editare a pozelor dvs. daca este cazul va fi gratuita.

  Pretul invitatiei afisat, este final si include TOTUL, mai putin transportul coletului. Daca se ridica de la sediul nostru atunci nu se ia in considerare.

   
   

  Cele mai haioase si originale invitatii de nunta.